Register

Silent Recording

If you have any suggestions/comments concerning ChrisTV PVR Software post here
Advanced Member
User avatar
Posts: 33
Joined: 20 Jun 2005, 14:36

Postby habitoti » 27 Jun 2005, 08:17

One thing I would like to have is a "silent recording" feature. It should switch the screen & sound off when a scheduled recording takes place. Actually, both shouldn't even be switched on at all when the computer awakes from standby. Currently, it is not possible to have the computer in a room were someone sleeps when a nightly recording should be done.

BTW: Could it save CPU resources if it would be additionally possible to record w/o on-screen preview?

Thx, Hans-Juergen
Medion 8386XL with Medion 7134 MK2/3 TV card, Windows XP SP2

Chris P.C. Support Team
User avatar
Posts: 4627
Joined: 01 Sep 2003, 18:31
Location: Chris P.C. HQ

Postby Chris » 27 Jun 2005, 09:28

This is allready in our TODO List.

CPU Usage should decrease a (little) bit in silent mode.
Best Regards,
ChrisPC Support


ChrisTV PVR - The PVR that TAKES control OVER your TV Card
http://www.chris-tv.com

ChrisPC Screen Recorder - Create video tutorials and record your gameplay
http://www.pcscreenrecorder.com

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter
http://www.freeyoutubedownloadermp3converter.com

ChrisPC Free VideoTube Downloader
http://www.videoyoutubedownloader.com

ChrisPC Free Video Converter
http://www.freevideoaudioconverter.com

ChrisPC Free Anonymous Proxy
http://anonymousproxy.how

How to download video?
http://downloadvideo.how

How to change DNS?
http://changedns.how

Advanced Member
User avatar
Posts: 33
Joined: 20 Jun 2005, 14:36

Postby habitoti » 27 Jun 2005, 12:07

Cool. Just curious: is that just recording w/o preview, or is there really a way to prevent the computer to show life-signs on wakeup before your code gets control to switch them (monitor & sound) off?
Medion 8386XL with Medion 7134 MK2/3 TV card, Windows XP SP2

Advanced Member
User avatar
Posts: 561
Joined: 02 Sep 2003, 18:30
Location: Moscow, Russia

Postby NOPIK » 27 Jun 2005, 15:50

To keep your display from activate you will need second video card installed as primary, to prevent BIOS startup messages

Return to Feature Request

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests