Register

Timeshift, Ati 550 Pro+nvidia Decoder

Pentru clientii ChrisTV PVR din Romania
Member
Posts: 14
Joined: 08 Feb 2006, 11:06

Postby remus2009 » 22 Mar 2006, 11:23

Am observat urmatorul simptom:


Setez VMR9 la ChrisTv,iar cand activez Timeshift,video bitrate scade cam de la 9-10 Mbps la la circa 6-7 Mbps (Asa este raportat in interfata de la Nvidia Decoder) iar dupa cateva zeci de secunde (cateodata si 1-2 minute) imaginea stagneaza pentru o secunda apoi incepe sa vibreze repede,foarte deranjant (stanga -dreapta).
De acesta problema pot scapa in 2 moduri (compromisuri):
1.Ori setez pe Overlay la ChrisTv si astfel devine deranjant refresh-ul de pe suprafata video.
2.Deactivez decomprimarea hardware de la Nvidia Decoder,si astfel imi pun la bataie procesorul,care urca cam cu 10-25 %.

Folosesc Intel P4 3 GHz,HT, 1GB Ram,GeForce 6800 -256 Bit,256MB memorie video.Precizez ca folosesc de mult timp Nvidia Decoder si nu au fost absolut niciodata probleme pina acum si nici vorba sa renunt la el.

Problema ,dupa mine, cred ca vine de la fluxul video comprimat din Chris TV in mod timeshift ,pt ca nu vad nici un motiv,de ce ar merge bine pe Overlay si pe VMR9 nu sau de ce merge bine pe VMR9 in mod recording si nu in mod timeshift.

PS:ChrisTV functioneaza ireprosabil atunci cand inregistrez ceva(evident tot in mpeg2 -standard play).Si aici video bitrate scade ca la timeshift,doar ca nu incepe sa vibreze.

Return to Romanian Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests