Some Codecs Settings For Best Quality With Christv

Make your ChrisTV PVR work better and solve any settings problem
User avatar
NOPIK
Advanced Member
Posts: 561
https://ask.fm/kuchniewarszawa
Joined: 02 Sep 2003, 18:30
Location: Moscow, Russia
Contact:

Post by NOPIK »

You can install ACM codec based on LAME.
search for "LAME ACM download" in your favorite search engine.
NOTICE: LAME ACM codecs available today may interfere with Video/Sound applications and other codecs.
mindcrimes
Member
Posts: 5
Joined: 17 May 2004, 21:00

Post by mindcrimes »

If the recording with mpeg 1 or 2 doesn't work make sure that Intervideo Filters 3.0 are installed.
Many tv cards come with this filters bundled in their software or you can find them here http://www.google.com/search?hl=en&q=%2 ... 2+mpcodecs or http://translate.google.com/translate?s ... a%2Eorg%2F
prestush
Member
Posts: 5
Joined: 16 May 2004, 07:33
Location: 6 more months of winter!!!
Contact:

Post by prestush »

A bug, at least for me in USA. The MPEG1/2 encoder I downloaded from Toolsheaven installed just fine. But the program generated an error message, because the frame rates are listed as 29,97 and so on. In USA we use a period (.) not a comma (,) as the decimal point. I have never run into anything like this. Is there a version that uses a period instead of a comma? Thanks.
User avatar
Chris
Chris P.C. Support Team
Posts: 4785
Joined: 01 Sep 2003, 18:31
Location: Chris P.C. HQ
Contact:

Post by Chris »

This bug has been already fixed from version 4.01.
Best Regards,
ChrisPC Support

ChrisPC Free VideoTube Downloader
http://www.videoyoutubedownloader.com

ChrisPC Screen Recorder
http://www.pcscreenrecorder.com

ChrisPC YTD Downloader MP3 Converter
http://www.freeyoutubedownloadermp3converter.com

ChrisPC Free Video Converter
http://www.freevideoaudioconverter.com

ChrisPC Free Anonymous Proxy
http://anonymousproxy.how

ChrisTV PVR
http://www.chris-tv.com

How to change DNS?
http://changedns.how/
prestush
Member
Posts: 5
Joined: 16 May 2004, 07:33
Location: 6 more months of winter!!!
Contact:

Post by prestush »

Chris, you are AWESOME. The bug in MPEG recording is gone, now that I have installed version 4.05!
Locked